Logga in

Logga in
torsdag 16 augusti 2018

Eklundshof Hotell, Restaurang & Festvåning

Välkommen till Eklundshof

Välkomna till Eklundhof - ett komplett fest- och mötescenter i Uppsala. Miljön kring Eklundshof är bland den bästa Uppsala har att erbjuda, en unik och vacker kulturmiljö mycket nära centrum men fritt från buller och med en känsla av landsbygd.

Extended stay
Oavsett om du gästföreläser ett par veckor eller är projektanställd i flera månader framåt är det tillfälliga boendet viktig. Vårt nya lägenhetshotell handlar om mer än nyrenoverade ytor och bekväma möbler. Med både naturen och city precis runt hörnet erbjuder vi en miljö som gör att du (nästan) kan fortsätta att leva som hemma, borta. Läs mer

Konferens & Möten
På Eklundshof kan ni mötas i lugn och inspirerande miljö. Här kommer ni nära naturen, trots att anläggningen ligger centralt. Från centralstationen i Uppsala tar det ca fem minuter med taxi att ta sig till Eklundshof. Läs mer

Restaurang
Se lunch och middagsmenyer

Bröllop & Fest
Eklundshof är en fantastiskt plats att fira bröllop på. I naturnära och kulturhistoriskt spännande omgivningar står Eklundshof redo att ta emot er och era gäster.

Här finns möjlighet att ha middag och fest men också att vigas och övernatta. Eklundshofs fina parkmiljö passar perfekt för utomhusvigslar och på hotellet kan såväl ni som era gäster bo.


Tillgänglighet

Platsen är anpassad för personer med funktionsnedsättning.

  • Bransch: Nöje och Kultur, Restauranger
Logotype
// Consent