Logga in

Logga in
onsdag 20 september 2017
Guidebild

Bruncher i Uppsala

Vill du förgylla helgen med en rejäl brunch? Här hittar du restauranger i och omkring Uppsala som serverar brunch på helgerna. Trött på korv och makaroner, köttfärssås eller filtallrik? Sugen på varierad kost? Och ordentligt hungrig? Då har du hamnat rätt. Brunch intas förmiddag och ersätter vanligtvis frukost och lunch, men här hittar du alla varianter och du gör som du vill - så klart! Brunch har sedan några år tillbaka utvecklats i de större svenska städerna, blandannat Uppsala, allt från klassisk american brunch till nyskapande asiatisk. Dock anses soppor och gratänger inte som brunch, då blir det lunch. Det är vanligtvis på lördagar och söndagar som restauranger och hotell erbjuder brunch i Sverige, ibland under betäckningen "förstärkt frukost".
Vill du synas här? Kontakta info@uppsala.com

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, restaurang Kitchen & Table och vårt alldeles nya Selma City Spa finns här något för alla.

Läs mer

Kitchen & Table

Clarion Hotel Gillet, 75320 Uppsala

Att Uppsala kan stoltsera med vackra byggnader, lärda akademiker och katter utan svans, det har många redan full koll på. Men att de numera har en restaurang där det bästa råvarorna från trakten kombinerats till fulländning med smaker från New Yorks restaurangmecka Manhattan, är en god nyhet.

Läs mer

Stationen

Olof Palmesplats 6, 753 21 Uppsala

Här har vi skapat ett brasserie med en smak av Paris, en bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Tre europeiska klassiker med mat och dryck som aldrig går ur tiden, öppet från tidig morgon till sen kväll.