Logga in

Logga in
måndag 29 maj 2017
Guidebild

Catering i Uppsala

Här hittar du cateringföretag i och omkring Uppsala. Fest i kväll? Fest i morgon? Fest till veckan? 20-åringar? 40? 60? 100? Ja, då kan det vara skönt att slippa handla, bära hem och dessutom brassa maten. Hur många matfixare är inte trötta innan festen ens har börjat? Nej, unna dig att beställa färdiglagad mat ibland. I cateringguiden hittar du garanterat de bästa förslagen. titta, bestäm och beställ. Du slipper slitet i köket, oset, ja, till och med diskningen- och kan istället bara unna dig åt att mingla på din egen fest...


Vill du synas i cateringguiden? Kontakta info@uppsala.com

Feskarn i Saluhallen

S:t Eriks Torg 8, 75310 Uppsala

Feskarns affärsidé är att sälja prisvärda, högkvalitativa produkter, såväl råvaror som halv och färdigproducerat. Vi försöker att följa våra kunders önskemål gällande sortiment. Vi tillverkar i stort sett allting i våra diskar i vårt egna kök, vi kallar det “Härproducerat”. Genom egna inköpare på fiskeauktionerna på Smögen ich i Göteborg samt leverantörer på både Svenska öst och västkusten samt fiskare i Svenska insjöar får vi fisk & skaldjur av mycket hög kvalitet.

Läs mer

Kadbano

Svava Matgalleria, 753 20 Uppsala

Kadbano är en gastronomisk restaurang som representerar den mer än tusenåriga persiska matkulturen. Persika köket har från norr till söder speciella och noga komponerade rätter där smakskillnader, men även likheter, märks i de olika regionerna. Den ena rätter en mer spännande smakupplevelse än den andra! Hos oss på Kadbano har vi influenser från samtliga regioner, men fokus ligger på den norra delen. Speciellt från detta område är långkokta, mustiga grytor med särskilt utvalda råvaror, färska örter och grönsaker från det fantastiska landskapet kring Kaspiska havet. Smakrika grillrätter ihop med dessa grytor gör det norra köket väldigt välbalanserat!   LunchVi serverar lunch vardagar 11.00-15.00, lördagar och söndagar 12.00-15.00.Här hittar du vår lunchmeny. Take awayLäs mer här för den fullständiga Take away-menyn. A la carteLäs mer här om vår A la carte-meny. A la carte serveras måndag-söndag från 15.00. CateringVi kommer gärna med förslag enligt era önskemål. Vi erbjuder catering för både små och stora sällskap med flertalet menyer att välja mellan. Kontakta oss för mer information.

Läs mer

Kocken & Kallskänkan

Fulleröbacke 101, 754 27 Uppsala

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Läs mer

Maestro

Vattholmavägen 69, 754 40 Uppsala

Vi är en del av Gamla Uppsalas historia. Efter att ha varit bussgarage på 50-talet och en bensinmack på 60-2000 talet så drar de nyrenoverade lokalerna med ett nytt koncept. Att förvandla de gamla oljiga och slitna lokalerna till dagens utseende har inte varit lätt. Efter allt jobb vill vi nu erbjuda er en liten bit av Gamla Uppsalas nya historia. Restaurang Maestro välkomnar er varmt till vår upplevelse.

Läs mer

Uppsala Mat & Fest

Dag Hammarskjöldsväg 40, 753 81 Uppsala

Bröllop,Företagsfest, Kompisfest, Jubilarer? Vår Festbuffé är det perfekta alternativet till mottagningen. Maten levereras vackert garnerad färdig att ställas fram på buffén.

Läs mer