Logga in

Logga in
måndag 29 maj 2017
Guidebild

Festvåningar i Uppsala

Planerar du för fest och söker lokal? Här hittar du olika festvåningar i och omkring Uppsala. Stor fest? Liten fest? Fest ute? Fest inne? Spelar ingen roll! På festfixarguiden hittar du hela utbudet av företagare som är beredd att göra ett proffsigt jobb för att festen ska bli riktigt lyckad. Vill du ha en skräddarsydd festlighet? Till exempel firmafest, studentskiva eller fira gammelfarfars 80-årsdag med dunder och brak? Här hittar du den kunskap som bidrar till att jubilarer och gäster får en riktigt trevlig dag/kväll. Vill du synas här? Kontakta oss på info@uppsala.com

BirgerJarl

Nedre Slottsgatan 3, 753 09 Uppsala

Chilla i sofforna på en fantastisk uteservering eller dansa på 3 dansgolv både ute och inne. Är ni ute efter en riktig partykväll så är Birgerjarl det självklara valet.

Läs mer

Borgen Restaurang och festlokaler

Orphei Drängars plats 1, 753 11 Uppsala

Borgen Resturang & Festsalar ligger i den anrika KFUM-borgen som ligger vid Fyrisån och Jernbron. Borgen Resturang; och festsalar erbjuder salar för alla slags evenemang upp till 120 sittande gäster såsom konferenser, bröllop, födelsedagar, minnesstunder, dop och företagsmiddagar etc. Vi har eget kök och fullständiga rättigheter. Köket serverar allt från hemgjorda bakverk, frukost, dagenslunch och bufféer till flera rätters kvällsmiddagar. Menyer kan skräddarsys efter gästens önskemål.

Läs mer

Bowlaget

Skolgatan 6, 753 12 Uppsala

I vår kombinerade restaurang och bowlinghall på Skolgatan har vi även åtta bilsimulatorer och en jaktstuga med en skyttesimulator. Vi välkomnar svensexor, möhippor, företag eller helt vanliga kompisgäng till att roa sig under en hel kväll. Välj något av våra olika paket för en kväll präglad av utmaningar och en bit mat.

Läs mer

Eklundshof Hotell, Restaurang & Festvåning

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala

Välkomna till Eklundhof - ett komplett fest- och mötescenter i Uppsala. Miljön kring Eklundshof är bland den bästa Uppsala har att erbjuda, en unik och vacker kulturmiljö mycket nära centrum men fritt från buller och med en känsla av landsbygd.

Läs mer

Hyllan

Saluhallen, St Eriks torg, 753 10 Uppsala

Här välkomnar vi sällskap mellan 30-300 personer för alla typer av arrangemang som födelsedagsfester, företags- och personalevent, disputationsmiddagar, föreningsfester, bröllopsmiddagar, konferenser, frukostmöten och konferensluncher. Hyllan är en vacker lokal med gamla bevarade detaljer från Saluhallens ursprung i kombination med modern teknik och trivsam inredning.

Läs mer

Kocken & Kallskänkan

Fulleröbacke 101, 754 27 Uppsala

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Läs mer

Maestro

Vattholmavägen 69, 754 40 Uppsala

Vi är en del av Gamla Uppsalas historia. Efter att ha varit bussgarage på 50-talet och en bensinmack på 60-2000 talet så drar de nyrenoverade lokalerna med ett nytt koncept. Att förvandla de gamla oljiga och slitna lokalerna till dagens utseende har inte varit lätt. Efter allt jobb vill vi nu erbjuda er en liten bit av Gamla Uppsalas nya historia. Restaurang Maestro välkomnar er varmt till vår upplevelse.

Läs mer

Noia

Drottninggatan 9, 753 10 Uppsala

Oasia är en asieninspirerad mötesplats för människor fyllda av lust och nyfikenhet. Upptäck Oasia, det asiatiska köket, vår lounge och våra drinkar. I restaurangen jobbar vi med konceptet "Fun dining", vilket handlar om att presentera maträtterna på ett nyare, mer spännande och innovativt sätt än det traditionella. Vi vill att det ska bli en upplevelse att besöka oss - för alla sinnen!

Läs mer

Sven Dufva

Dag Hammarskjölds Väg 40, Uppsala Science Park, 752 37 Uppsala

Hos oss kan ni i en genuin miljö äta lunch, bjuda till fest, konferens eller en tillställning som vi skräddarsyr enligt era önskemål.

Läs mer

Söderby Golfklubb

Söderby Gård, 755 91 Uppsala

Söderby Golf AB ägs och drivs av makarna Jonas och Gabriella Ekström. Bolaget bildades 1995 i samband med att första golfbanan (9 hål) byggdes på Söderby Gård. Gården har funnits i Familjen Ekströms ägo sedan början av 1900 talet.

Läs mer

Uppsala Mat & Fest

Dag Hammarskjöldsväg 40, 753 81 Uppsala

Bröllop,Företagsfest, Kompisfest, Jubilarer? Vår Festbuffé är det perfekta alternativet till mottagningen. Maten levereras vackert garnerad färdig att ställas fram på buffén.

Läs mer

Upsala Golfklubb

Läby Håmö, 755 92 Uppsala

Besök en klassisk golfanläggning belägen i ett underbart vackert upplänskt landskap – Upsala GK. Klubben blir ofta tillfrågad av Svenska Golfförbundet att arrangera större tävlingar och skälen är ganska uppenbara, du spelar på mycket välskötta banor med varierad och spännande layout samtidigt som du har tillgång till ett stort och vackert klubbhus och utmärkta träningsområden.

Läs mer

Flustret

Svandammen 1, 753 09 Uppsala

Uppsalas nöjespalats Flustret har roat folk sedan 1840-talet. 2006 påbörjades en omfattande renovering och den nya nattklubben tog form på övervåningen, här spelar alltid spännande DJ:s ny musik och i baren blandas perfekta drinkar till gästerna på dansgolvet. 2010 byggdes balkongen, där man kan avnjuta fantastisk mat och dryck med en underbar utsikt utöver fyrisån. På sommaren skakar hela balkongen varje torsdag när Flustrets torsdagsklubb kör igång. 2011 genomgick Flustret en omfattande renovering av hela nedervånigen. Med flera barer, sköna loungegrupper, cocktailbar, hitsbar och en utseservering så har Flustret nått för alla.