Logga in

Logga in
lördag 20 januari 2018
Guidebild

Frisörer i Uppsala

Söker du en frisör i stan? Här hittar du frisörer och företag inom styling i och omkring Uppsala. Ung som gammal, kort som långt, färg, lockar, extensions, flätor, uppsättningar och styling. Hos dessa skickliga hantverkare kan du vända dig för en enklare toppklippning såväl som ett helt ny omdanande stil. Efter eget huvud eller ge frisörerna fria händer? Hos frisörerna kan ditt utseende bli som nytt!
Vill du synas här? Kontakta info@uppsala.com

Elit Frisör

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala

I vår ljusa fina lokal på S:t Olofsgatan 32, finns fyra erfarna och entusiastiska frisörer som alltid är redo att förverkliga dina önskemål. Vi utför dom flesta hårvårdstjänster och vägleder dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukt. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder bästa tänkbara service. Vi är ett kompetent team och utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss ajour med alla trender och nya behandlingsmetoder. Vi innehar gesällbrev.

Läs mer

Hårknuten

Storgatan 22F, 753 31 Uppsala

Vi har funnits sedan 1992 och ligger på Storgatan 22F i Uppsala. Vi är fyra frisörer med mångårig erfarenhet som vi ständigt vidareutvecklar. Vi har en bred kundkrets och därför passar även DU in hos oss. Självklart är vi alla medlemmar i ”Frisörföretagarna”.

Läs mer

Identity by Uppsala

Svartbäcksgatan 22, 753 32 Uppsala

Välkommen till två kreativa och välutbildade frisörer med lång erfarenhet som gillar att åka på kurs och bli inspirerade för att fortsätta utvecklas. Det är det som driver oss framåt!

Läs mer

Salong Rosor på Kind

Drottninggatan 1B, 753 10 Uppsala

Jag heter Kerstin Skatt, utbildad hudterapeut och har en lång erfarenhet bakom mig. Salong Rosor på Kind är en lugn och rogivande oas belägen på Drottninggatan 1B fyra trappor upp.

Läs mer

AB Salong Panczel

Kungängsgatan 9, 753 22 Uppsala

Salong Panczel har funnits i centrala Uppsala sedan 1976, då Margit Panczel öppnade den första salongen på Drottninggatan.

Salong Dolce Vita

Vaksalagatan 19, 753 31 Uppsala

Vi erbjuder dig individuellt anpassade behandlingsmetoder utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Våra behandlingar är moderna och säkra med den främsta utrustningen på marknaden.