Logga in

Logga in
måndag 29 maj 2017
Guidebild

Take away i Uppsala

Blir det hämtmat till middag i kväll?

Här hittar du restauranger med hämtmat i och omkring Uppsala. Take away-verksamheten ökar ständigt och kanske är orsaken att vi svenskar jobbar mera och inte hinner laga mat hemmavid? Då är take away en utmärkt lösning. Pröva! Du blir garanterat inte besviken.
Vill du synas här? Kontakta info@uppsala.com

Ai Japansk Restaurang

Bredgränd 14, 753 20 Uppsala

Ai japansk restaurang  serverar både varm japansk mat och sushi. Vi erbjuder prisvärda luncher, utsökt á la carte, avhämtning och även catering.

Läs mer

Amazing Thai Dragarbrunnsgatan

Dragarbrunnsgatan 46, 753 20 Uppsala

Ska ni äta thaimat ska det verkligen vara riktig thaimat, tillagad av Thailändska kockar. Vår vision är att förgylla gästernas exotiska smakupplevelse av Thailändska maträtter i en vänlig och trevlig Thailändsk atmosfär som får gästerna att längta tillbaka.

Läs mer

Feskarn i Saluhallen

S:t Eriks Torg 8, 75310 Uppsala

Feskarns affärsidé är att sälja prisvärda, högkvalitativa produkter, såväl råvaror som halv och färdigproducerat. Vi försöker att följa våra kunders önskemål gällande sortiment. Vi tillverkar i stort sett allting i våra diskar i vårt egna kök, vi kallar det “Härproducerat”. Genom egna inköpare på fiskeauktionerna på Smögen ich i Göteborg samt leverantörer på både Svenska öst och västkusten samt fiskare i Svenska insjöar får vi fisk & skaldjur av mycket hög kvalitet.

Läs mer

Gränby Foodcourt

Marknadsgatan, 750 22 Uppsala

I vårt restaurang område i Gränby Centrum finner du restauranger och café för alla smaker. Ta en paus från shopping och njut av god mat. Ni kan bland annat njuta av det Italienska, Asiatiska, Indiska köket eller varför inte en god kopp kaffe.

Läs mer

Güntherska Hovkonditoriet

Östra Ågatan 31, 753 22 Uppsala

Ett av de äldsta caféerna i Uppsala. Güntherska ligger beläget centralt, nära stora torget och fyrisån, med stora fina lokaler med gamla anor.

Läs mer

Kadbano

Svava Matgalleria, 753 20 Uppsala

Kadbano är en gastronomisk restaurang som representerar den mer än tusenåriga persiska matkulturen. Persika köket har från norr till söder speciella och noga komponerade rätter där smakskillnader, men även likheter, märks i de olika regionerna. Den ena rätter en mer spännande smakupplevelse än den andra! Hos oss på Kadbano har vi influenser från samtliga regioner, men fokus ligger på den norra delen. Speciellt från detta område är långkokta, mustiga grytor med särskilt utvalda råvaror, färska örter och grönsaker från det fantastiska landskapet kring Kaspiska havet. Smakrika grillrätter ihop med dessa grytor gör det norra köket väldigt välbalanserat!   LunchVi serverar lunch vardagar 11.00-15.00, lördagar och söndagar 12.00-15.00.Här hittar du vår lunchmeny. Take awayLäs mer här för den fullständiga Take away-menyn. A la carteLäs mer här om vår A la carte-meny. A la carte serveras måndag-söndag från 15.00. CateringVi kommer gärna med förslag enligt era önskemål. Vi erbjuder catering för både små och stora sällskap med flertalet menyer att välja mellan. Kontakta oss för mer information.

Läs mer

Kocken & Kallskänkan

Fulleröbacke 101, 754 27 Uppsala

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Läs mer

Maestro

Vattholmavägen 69, 754 40 Uppsala

Vi är en del av Gamla Uppsalas historia. Efter att ha varit bussgarage på 50-talet och en bensinmack på 60-2000 talet så drar de nyrenoverade lokalerna med ett nytt koncept. Att förvandla de gamla oljiga och slitna lokalerna till dagens utseende har inte varit lätt. Efter allt jobb vill vi nu erbjuda er en liten bit av Gamla Uppsalas nya historia. Restaurang Maestro välkomnar er varmt till vår upplevelse.

Läs mer

Restaurang Lucullus

Roslagsgatan 2, 753 27 Uppsala

Välkommen till restaurang Lucullus! Vi ligger mitt i Uppsala city, på Sivia Torg, precis intill Uppsala Konsert & Kongress. Har man bott länge i Uppsala känner man definitivt till Lucullus. Här serveras pizzor, fisk- och kötträtter, med inspiration från medelhavet. Vi serverar även luncher under vardagar. Under sommarhalvåret har vi en stor uteservering.

Läs mer