Logga in

Logga in
lördag 21 juli 2018
sannaglam.jpg

Hej Uppsalaveckan - jag har längtat efter dig!

Veckan när vi visar världen att Uppsala är en sommarstad att räkna med är fortfarande ett spädbarn. Men oj, vilket vackert barn hen är!

För tredje året i rad är det dags för det som jag och några fler vant kallar Uppsalaveckan. Vi snackar vecka 27, just när många av oss switchat över till semestermood.
   Veckan då det börjar bli lite glest på cykelbanorna där det annars stressas fram till jobb om morgnarna. Veckan då solen förväntas skina, veckan då vi försöker att hjälpas åt att visa hela världen att Uppsala är en sommarstad att räkna med. Att det är hit man ska åka på semester.
   Veckan då vi stannar hemma och bjuder hit istället för att åka härifrån.

Det är ju naivt, det fattar till och med jag, att tro att det skulle vara så enkelt som att bara uppmana lite lätt, men en gör så gott en kan …
   Och någonstans ska man ju börja. Jag är ibland pinsamt positiv och kanske en smula för ivrig (någon har kanske någongång använt ordet hetsig …) det vet jag också. Men jag är helt övertygad om att det finns något här.

Det kan ju omöjligt finnas en enda person bosatt i Uppsala som inte vill ha en grym sommarstad som sin hemort i passet, eller?

Hade jag en miljard över skulle jag säga upp mig, anställa ett gäng grymmingar (finns hur många som helst i Uppsala) och jobba heltid med Uppsalaveckan.

Så övertygad är jag.

Har dock ingen miljard!

Men jag jobbar på det.

 

#hejauppsala//Susanna (som går på 30/30-listan
på torsdag och arrangerar fest för tjejkompisarna på lördag
och har stora planer på att allmänt hänga runt i stan hela veckan, vad gör ni?)

 

 

Tips på vad du kan hitta på under veckan hittar du i vår evenemangsguide!

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent