Logga in

Logga in
måndag 25 juni 2018

Kocken & Kallskänkan

Restaurang med lunchservering och även catering till vardag och fest!

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Restaurang
Vi serverar traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget. Vi serverar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen.

Frukost/Lunch/Eftermiddag
Vi tillverkar färska smörgåsar och kaffe från 07.00
Lunch serveras mellan 08.30.14.00. Se dagens lunch


Catering
Vi är ordnar allt inom cateringbranschen. Vi kan ordna festmiddagar på kvällar och helger i vår restaurang eller i festmatsalen på Borgerskapet Hus. Vi kan tillhandahålla allt från porslin till något att sitta på som vi hyr ut samt även fixa till festtält, små som stora. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni hyra detta av oss.

Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.

Fri parkering med P-skiva gäller.

Varmt välkomna!

 

Tillgänglighet

Platsen är anpassad för personer med funktionsnedsättning.

  • Bransch: Nöje och Kultur, Restauranger
Logotype
// Consent