Logga in

Logga in
söndag 24 september 2017
Guidebild

Konferens i Uppsala

Planerar du eller ditt företag en konferens? Här hittar du konferenslokaler och konferensarrangörer i och omkring Uppsala. På senare år har Uppsala vuxit snabbt som konferensstad. Anledningarna är många: brett utbud, bra service, närheten till Arlanda och ett rikt kultur/nöjesliv vid sidan av vilket lockar konferensdeltagare från när och fjärran. I konferensguiden hittar du ett brett utbud av konferanslokaler, både stora och små. För både längre och kortare konferenser.
Vill du synas här? Kontakta info@uppsala.com

Bowlaget

Skolgatan 6, 753 12 Uppsala

I vår kombinerade restaurang och bowlinghall på Skolgatan har vi även åtta bilsimulatorer och en jaktstuga med en skyttesimulator. Vi välkomnar svensexor, möhippor, företag eller helt vanliga kompisgäng till att roa sig under en hel kväll. Välj något av våra olika paket för en kväll präglad av utmaningar och en bit mat.

Läs mer

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, restaurang Kitchen & Table och vårt alldeles nya Selma City Spa finns här något för alla.

Läs mer

Eckerö Linjen

Hamnterminalen, 760 45 Grisslehamn

Välkommen till Eckerö Linjen trivsamma fartyg, M/S Eckerö tar dig från Grisslehamn i Roslagen till Åland på två timmar. Ombord kan du äta riktigt gott i någon av fartygets restauranger. Du hinner även njuta av underhållningen, ta en drink i baren och fynda godsaker till glada taxfreepriser.

Läs mer

Eklundshof Hotell, Restaurang & Festvåning

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala

Välkomna till Eklundhof - ett komplett fest- och mötescenter i Uppsala. Miljön kring Eklundshof är bland den bästa Uppsala har att erbjuda, en unik och vacker kulturmiljö mycket nära centrum men fritt från buller och med en känsla av landsbygd.

Läs mer

Sunnersta Herrgård

Sunnerstavägen 24, 756 51 Uppsala

Sunnersta Herrgård ligger naturskönt endast 6 km söder om Uppsala centrum. Här finner du vacker miljö med kreativt lugn för goda samtal, tankar och vila. Det tar ca 30 min till/ från Arlanda med bil. Vi har bra bussförbindelser. Det finns gratis parkering. Utmed Fyrisån finns det fin promenadväg in till Uppsala.

Läs mer

Sven Dufva

Dag Hammarskjölds Väg 40, Uppsala Science Park, 752 37 Uppsala

Hos oss kan ni i en genuin miljö äta lunch, bjuda till fest, konferens eller en tillställning som vi skräddarsyr enligt era önskemål.

Läs mer

Uppdrag Köket

Vi på uppdrag:köket brinner för meningsfulla och roliga möten.

Läs mer

Uppsala Konsert & Kongress AB

Vaksala torg 1, 753 75 Uppsala

Ett hus skapat för möten och musik. Byggnaden har åtta våningsplan, är 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns 12 mötesrum, konsertsalar, bankettsal, restaurang och café med lunchservering och eget kök, utställningsytor på 2000 kvadratmeter, konferensvåning med lounge. Biljettkassan håller öppet vardagar och lördagar och i samband med evenemang. Under 2014 genomfördes 613 olika evenemang som fördelar sig på 173 konserter och 440 kongresser, konferenser och events.

Läs mer

Viktoria Hotell & Konferens

Almungevägen 33, 754 54 Uppsala

Välkommen att besöka vår kompletta anläggning med hotell, konferenslokaler och restaurang. Allt under samma tak. Vi erbjuder våra gäster fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Läs mer