Logga in

Logga in
lördag 18 augusti 2018
kontakta-sanna-bred.jpg

Susanna = dygnetrunt-jobb, pianobar, skinnkläder och pelargoner ...

Det finns EN tydlig egenskap som sammanfattar Susanna och det är 100% doer.

Men vad man än kallar henne är hon onekligen en kvinna med många talanger och en bred erfarenhet inom digitala medier. Allt från redigering och journalistik till utveckling, chefskap och för länge, länge sedan ett eget företag inom skinnkonfektionsbranschen finns med på CV:t .

NU får hon utlopp för alla delar genom sin allra senaste tjänst som redaktör för Uppsala.com. Känns grymt stabilt tycker vi som vet att hon drivs av att jobba typ dygnet runt och dessutom är snabb som sjutton.

Att hon dessutom drivit egen firma och modellat i filt- och skinnkläder i pianobaren på Högis i Sälen en gång i tiden adderar en känsla av glamour kring henne.

Egentligen är Sanna en stor fan av pelagoner, svampplockning och egen syltning, men förknippas nog mer med sociala aktiviteter där hon får en chans att lyfta människor och företeelser. Hennes förebild är - inte allt för oväntat - Pippi Långstrump

Det bästa med Uppsala enligt Susanna Lans: Att staden inte stannat upp, att det nuförtiden bubblar och sprakar av framtidsanda exakt överallt!

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kontakta Susanna

Har du idéer, vill samarbeta eller har du tips till Uppsala.com?

SMS: 0706-59 89 76 (sms)

E-post: susanna.lans@unt.se

// Consent