Logga in

Logga in
söndag 24 juni 2018

Terrassen Kök & Bar

Välkommen till Terrassen Kök & Bar!

Terrassen Kök & Bar är en restaurang och bar som ligger så centralt man kan komma i Uppsala city. I en öppen och trivsam miljö på Drottninggatan 1, med utsikt över Fyrisån. Hos oss kan du njuta av en bit mat från vår a la Carte eller bara ta ett glas i baren. Med Uppsalas största barutbud kan ni utan problem beställa er favoritcocktail. Missa inte vår hemsida, www.terrassen.se, där alla våra pågående evenemang och erbjudanden presenteras.

Trevliga middagar i höst

Vi serverar underbara middagar i en trivsam miljö måndag - lördag.

Kika på vår nya meny

Boka bord

 

Bar till 03:00

Vi har öppet till 03:00, 7 dagar i veckan och det är alltid fri entré. Här kan man njuta av ett glas i baren i goda vänners lag.

After-Work

Afterwork till 18:00 varje dag i höst.
Med afterwork-priser i baren och restaurangen!

 

 

Festvåning, event & konferens

Terrassen Kök & Bar, med ett centralt läge mitt i hjärtat av Uppsala city och med mycket goda kommunikationsmedel i direkt närhet, erbjuder vi möjlighet för Er att skräddarsy Ert event. Vår festvåning passar för både mindre och större arrangemang upp till 150-200 personer. Vare sig Ni vill förfoga över hela lokalen eller bara vill ha ett privat hörn för Ert sällskap så hjälper vi Er gärna att skapa en oförglömlig tillställning. Vi tar emot för luncher och middagar, med eller utan underhållning och givetvis kan Ni även förlägga Er konferens hos oss.

 Vi tar väl hand om Er och hjälper Er hela vägen, från idé till tack-kort. 

 Vi har lång och gedigen erfarenhet av eventverksamhet och kan enkelt hjälpa Er att undvika de vanligaste fallgroparna samt knyta kontakter med eventuella samarbetspartners. Vi är mycket flexibla och kan anordna de flesta tillställningar efter önskemål: bröllop, födelsedagskalas, personalfest, kick-off, dop, julbord, vin-, öl-, whiskey-, cognacs-provningar m.m för att bara nämna några.

 Om våra lokaler är för små för Er tillställning så har vi mycket goda samarbetspartners för att genomföra även mycket större event.

 

Tillgänglighet

Platsen är anpassad för personer med funktionsnedsättning.

  • Bransch: Nöje och Kultur, Restauranger
Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Postadress:
  • Drottninggatan 1
  • 753 10 Uppsala
  • Telefon: 018-14 41 50
  • Besöksadress
  • Drottninggatan 1
  • 753 10 Uppsala
// Consent